1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη
200 γρ. πατάτα κομμένη σε κύβους των 2,5 εκ.
750 ml ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου
1 μικρό αγγούρι κομμένο σε κομμάτια
1 ματσάκι νεροκάρδαμο των 75 γρ.
115 γρ. λεπτά πράσινα φασολάκια (αμπελοφάσουλα) καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
αλάτι και πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΥΡΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ...
ΑΓΚΙΝΑΡΟΠΙΤΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΙΛΑΦΙ ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ...
ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...
ΨΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΟΠΑΛ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΠΙΤΤΑ ΤΩΝ ΕΤΡΟΥΣΚΩΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΟΒΑΝΣΑΛ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
Σαλάτα ορεκτική με ζυμαρικό ...
Φανουρόπιτα ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΤΟΝΟ KAI MΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΔΙΠΛΕΣ ...
ΠΑΓΩΤΟ...
Παγωτό Βανίλια ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ...
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΠΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΠΙΛΑΦΙ ΑΤΖΕΜ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΤΖΟΛΑΣ ...
...
ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...

Συνταγές » Σούπες
Προηγούμενη Συνταγή 13 από 20  Επόμενη

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΥΠΑ 2 ψήφοι




 

Υλικά

1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη
200 γρ. πατάτα κομμένη σε κύβους των 2,5 εκ.
750 ml ζωμός λαχανικών ή κοτόπουλου
1 μικρό αγγούρι κομμένο σε κομμάτια
1 ματσάκι νεροκάρδαμο των 75 γρ.
115 γρ. λεπτά πράσινα φασολάκια (αμπελοφάσουλα) καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την πατάτα και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά.
2. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζωμό, αφήνουμε να πάρει βράση και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε το αγγούρι και μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά ή μέχρι οι πατάτα να γίνει τρυφερή. (Δοκιμάζουμε αν μπαίνει η μύτη του μαχαιριού.) Προσθέτουμε το νεροκάρδαμο και μαγειρεύουμε για λίγο ακόμη μέχρι να μαραθεί.
4. Μεταφέρουμε τη σούπα στο μπλέντερ και τη λιώνουμε μέχρι να γίνει λεπτόρρευστη.
5. Ατμίζουμε τα φασολάκια για 3-4 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τρυφερά και τα προσθέτουμε στη σούπα, βάζουμε αλατοπίπερο και τη ζεσταίνουμε. Σερβίρεται ζεστή ή κρύα.

Προηγούμενη Συνταγή 13 από 20  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.