Για τη σάλτσα μήλου:
500 γρ. πράσινα μήλα, καθαρισμένα, χωρίς πυρήνα και κομμένα στα τέσσερα
½ φλιτζάνι νερό
1 κουτάλι πολύ ψιλή ζάχαρη
60 γρ. βούτυρο σε κύβους
Για τη σάλτσα μήλου:
500 γρ. πράσινα μήλα, καθαρισμένα, χωρίς πυρήνα και κομμένα στα τέσσερα
½ φλιτζάνι νερό
1 κουτάλι πολύ ψιλή ζάχαρη
60 γρ. βούτυρο σε κύβους
Εκτέλεση
Για το ρολό:
Αναμιγνύουμε καλά τα πρώτα εννέα συστατικά. Διαμορφώνουμε σε ρολό τον κιμά σε ένα ταψί διαστάσεων 20χ20 εκ. Με ένα κουτάλι ανοίγουμε στο κέντρο έναν λάκκο. Αναμιγνύουμε τα επόμενα 4 συστατικά και τα χύνουμε μέσα στον λάκκο. Ψήνουμε στους 175 C για 1 ώρα.
Για τη σάλτσα μήλου:
Βάζουμε τα μήλα και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ώσπου να γίνουν τα μήλα πολύ μαλακά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο και ανακατεύουμε όσο τα μήλα είναι ακόμη ζεστά. Περνάμε τη σάλτσα από σήτα, αν τη θέλουμε πιο λεία.
Συνταγή 18 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!