Καλύψτε τα παϊδάκια με την ντούκα και αφήστε τα στο ψυγείο για 1 ώρα. Στο μεταξύ, βάλτε το κουσκούς και το ξύσμα λεμονιού σε ένα μπολ. Προσθέστε 1 φλιτζάνι βραστό νερό στο χυμό λεμονιού. Περιχύστε το κουσκούς, σκεπάστε το κι αφήστε το να φουσκώσει για 10 λεπτά. Σοτάρετε τα ασκαλώνια με το μισό λάδι, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μη μαυρίσουν. Προσθέστε το μείγμα μπαχαρικών, ανακατέψτε και σοτάρετε για 1 λεπτό. Ρίξτε τα μαζί με το κορίανδρο στο κουσκούς και ανακατέψτε ελαφρά με το πιρούνι για να αφρατέψει. Σε δυνατή φωτιά, ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίστε τα παϊδάκια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με το κουσκούς και φέτες λεμονιού.
Συνταγή 4 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!