2/3 φλιτζ ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ αβγοτάραχο ξυσμένο συν μερικά φετάκια για γαρνίρισμα
1/4 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος συν μερικά φύλλα για γαρνίρισμα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
500 γρ σπαγετίνι
μαϊντανός ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα
αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Πέννες με σολωμό και σάλτσα κρέμας με βότκα και πράσινους πιπερόσπορους ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΓΚΟ ΨΙΛΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ...
Φετουτσίνια με χτένια και τζίντζερο ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΞΙΝΟΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ (ΤΑΪΛΑΝΔΗ) ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ...
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΕΣ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΤΑΡΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΣΥΚΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΓΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑΣ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΝΤΑΣ ...
ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΕΛΙΑΣ (Ταπενάντ)...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ...
ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΜΕ ΣΩΣ ΠΕΡΝΟ ...
Αρνί καπαμά ...
ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Σε ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΚΟΡΤΙΝΑ ...
Μεσογειακά φετουτσίνια με γαρίδες και σπανάκι ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 238 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΑΒΓΟΤΑΡΑΧΟ 1 ψήφοι




 

Υλικά

2/3 φλιτζ ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ αβγοτάραχο ξυσμένο συν μερικά φετάκια για γαρνίρισμα
1/4 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος συν μερικά φύλλα για γαρνίρισμα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
500 γρ σπαγετίνι
μαϊντανός ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα
αλάτι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο για 2 λεπτά, χωρίς να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το αβγοτάραχο, το γυρίζουμε 2-3 φορές και το σβήνουμε με το κρασί. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, κρατώντας 1 φλιτζ από το νερό του.
3. Βάζουμε το ζυμαρικό με το νερό του στο τηγάνι με το λάδι, προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι και τα ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό.
4. Το μεταφέρουμε σε ζεσταμένο σκεύος και σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με φετάκια αβγοτάραχου και φύλλα μαϊντανού.

Προηγούμενη Συνταγή 238 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.