500 γρ. ροδέλες,, πέννες ή άλλο σχήμα ζυμαρικού μεσαίου μεγέθους 500 γρ. φιλέτο από σολομό φρέσκο ή από κονσέρβα στραγγισμένο 4 κουταλιές άνηθο κομμένο 1 φλιτζ. σέλερι κομμένο 1 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο 1 καρότο κομμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές χυμός λεμονιού 1 κουταλιά λευκό ξύδι πιπέρι μαύρο ή άσπρο φρέσκο αλεσμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στo μεταξύ ψήνουμε το σολομό στο φούρνο ή το γκριλ και τον αφήνουμε να κρυώσει. Αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα και τον κόβουμε σε κομμάτια, που τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ (αν ο σολομός είναι από κονσέρβα, τον βάζουμε απ' ευθείας στο μπολ και του ρίχνουμε πιπέρι). Προσθέτουμε το άνηθο, το σέλερι, το κρεμμύδι, το καρότο και το ζυμαρικό. Σε ένα μικρό μπολ κτυπάμε μαζί λάδι, χυμό λεμονιού και ξύδι. Το βάζουμε στο σολομό με το ζυμαρικό και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρεται καλά παγωμένο.
Συνταγή 34 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!