350 γρ γαρίδες καθαρισμένες 3 κουταλιές κάρι 250 γρ πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 120 γρ σολομός καπνιστός κομμένος σε λεπτές, μακριές και στενές λωρίδες 1,5 φλιτζ ρεβίθια βρασμένα και στραγγισμένα 1 κουταλιά φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι χυμός λεμνοιού αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο 3 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό, αφού διαλύσουμε προηγουμένως το κάρι στο νερό, το ξεπλένουμε με κρύο, τρεχούμενο νερό και το βάζουμε στο μπολ της σαλάτας. Προσθέτουμε τις γαρίδες, το σολομό και τα ρεβίθια. 2. Μέσα σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε καλά το εστραγκόν, το χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο κατά τη γεύση και χύνουμε το ντρέσινγκ αυτό πάνω στη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή 33 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!