400 γρ. γλυκό συμπυκνωμένο γάλα από κονσέρβα
2/3 φλιτζ. σιρόπι σοκολάτας
2 φλιτζ. παχιά κρέμα
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΥΔΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΙ ...
Μπουρανί (Σμυρνέϊκο) ...
Κορνφρίτερς ...
ΨΑΡΟΤΗΓΑΝΙΑ ΑΝΑΜΙΚΤΗ...
ΣΑΓΑΝΑΚΙ (Ελληνικό τηγανητό τυρί)...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ Α ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ...
ΠΕΝΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ CAMEMBERT ΜΕ ΣOΣ ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΑ ...
ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ PESTO ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ...
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΑΒΓΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΣΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
Κινέζικος ζωμός κοτόπουλου ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΑΥΓΟ...
ΡΕΒΙΘΟΣΟΥΠΑ ...
ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ...
ΝΕΚΤΑΡ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
Μπουγάτσα ...

Συνταγές » Επιδόρπια
Προηγούμενη Συνταγή 4 από 56  Επόμενη

ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ30 ψήφοι




 

Υλικά
400 γρ. γλυκό συμπυκνωμένο γάλα από κονσέρβα
2/3 φλιτζ. σιρόπι σοκολάτας
2 φλιτζ. παχιά κρέμα
Εκτέλεση
1. Στρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 12Χ24 εκ. περίπου με φύλλο αλουμινίου.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το γάλα με το σιρόπι, μέχρι το μίγμα να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα. Σε ένα χωριστό μπολ κτυπάμε την κρέμα μέχρι να γίνει σφιχτή.
3. Διπλώνουμε την κρέμα στο μίγμα της σοκολάτας (δηλ. την ενσωματώνουμε προσεκτικά με ένα πιρούνι και όχι με κανονική ανάμιξη) και χύνουμε το μίγμα στο ταψί. Το σκεπάζουμε και το ψύχουμε για 6 ώρες ή μέχρι να πήξει.

Προηγούμενη Συνταγή 4 από 56  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

διονυσια 01-07-2009 06:10:41

ντινα το γαλα σε αυτο το παγωτο δεν το διαλυουμε φτιαχτω ειναι νοστιμο και γινεται αφρατο δεν κρυσταλιαζει καλη επιτυχια

ntina 24-06-2009 21:14:37

sta pagwta to nounou to dialioume?

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.