400 γρ. γλυκό συμπυκνωμένο γάλα από κονσέρβα
2/3 φλιτζ. σιρόπι σοκολάτας
2 φλιτζ. παχιά κρέμα
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΛΑΜΠΕ ...
ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ...
ΠΕΝΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...
Σούπα Μινεστρόνε ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΛΟΥ ...
ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ...
Γέμιση γαλοπούλας με λουκάνικο...
ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ...
Μελιτζάνες παπουτσάκια...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΨΙΛΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ...
ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ...
ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ...
Τηγανητό τυρί camembert με σoς από ακτινίδια και ανανά ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ...

Συνταγές » Επιδόρπια
Προηγούμενη Συνταγή 3 από 56  Επόμενη

ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ30 ψήφοι




 

Υλικά
400 γρ. γλυκό συμπυκνωμένο γάλα από κονσέρβα
2/3 φλιτζ. σιρόπι σοκολάτας
2 φλιτζ. παχιά κρέμα
Εκτέλεση
1. Στρώνουμε ένα ταψί διαστάσεων 12Χ24 εκ. περίπου με φύλλο αλουμινίου.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το γάλα με το σιρόπι, μέχρι το μίγμα να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα. Σε ένα χωριστό μπολ κτυπάμε την κρέμα μέχρι να γίνει σφιχτή.
3. Διπλώνουμε την κρέμα στο μίγμα της σοκολάτας (δηλ. την ενσωματώνουμε προσεκτικά με ένα πιρούνι και όχι με κανονική ανάμιξη) και χύνουμε το μίγμα στο ταψί. Το σκεπάζουμε και το ψύχουμε για 6 ώρες ή μέχρι να πήξει.

Προηγούμενη Συνταγή 3 από 56  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

διονυσια 01-07-2009 06:10:41

ντινα το γαλα σε αυτο το παγωτο δεν το διαλυουμε φτιαχτω ειναι νοστιμο και γινεται αφρατο δεν κρυσταλιαζει καλη επιτυχια

ntina 24-06-2009 21:14:37

sta pagwta to nounou to dialioume?

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.