Το σερβίρουμε ως ορεκτικό με τα συστατικά που δίνονται για γαρνίρισμα. Σε οδοντογλυφίδες κοκτέιλ
με ποτά ή ως παράπλευρο πιάτο σε δείπνο. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χοιρινό φιλέτο. Δεν
παραψήνουμε τα κεμπάπ: Ακολουθούμε προσεκτικά και με ακρίβεια τους χρόνους ψησίματος, για να παραμείνουν
ζουμερά μετά το ψήσιμο.
Το πικάντικο αυτό κάρυ είναι θαυμάσιο να πέφτει σε κουταλιές πάνω στο ρύζι μπασμάτι και
ταιριασμένο με πράσινα φασολάκια. Για γλυκό, πασπαλισμένες με αλεύρι λεπτές φέτες μπανάνας
με κανελλοζάχαρη, ψητές στο γκριλ και σερβιρισμένες με μια μπάλα παγωτού βανίλια.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!