3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένο και λιωμένο
1/2 κουταλάκι κουρκούμη τριμμένη
1/2 κουταλάκι σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι κόλιαντρος τριμμένος
1 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
3/4 κουταλάκι αλάτι ή κατά τη γεύση
1 κουταλιά τοματοπολτός
225 γρ. μανιτάρια κομμένα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ...
ΚΥΠΡΙΩΤΙΚΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ...
ΛΑΖΑΝΙΕΤΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ...
Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο ...
ΞΙΦΙΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΙΝΔΙΩΝ ...
Φετουτσίνια με χτένια πορτοκάλι και λαχανικά ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΥΚΟΥ ...
ΜΥΔΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN ...
ΝΟΥΝΤΛ ΑΒΓΟΥ ΛΟ ΜΕΪΝ ...
Σαλάτα με κοτόπουλο, ανανά και μακαντάμια...
Σαλάτα τομάτας και μοτσαρέλλα...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN (Cajun Fettucini) ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
Σπετζοφάϊ ...
Αρνάκι Φρικασέ ...
...
ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΡΑΓΚΟΥ ...
Κοκορέτσι ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΥΔΩΝΙΑ ...
...
...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ...

Συνταγές » Κινέζικα
Προηγούμενη Συνταγή 40 από 47  Επόμενη

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΙ 1 ψήφοι




 
Σερβίρισμα με απλό βρασμένο ρύζι ή οποιοδήποτε ινδικό ψωμί ή με πιάτα κάρυ.
Υλικά

3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένο και λιωμένο
1/2 κουταλάκι κουρκούμη τριμμένη
1/2 κουταλάκι σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι κόλιαντρος τριμμένος
1 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
3/4 κουταλάκι αλάτι ή κατά τη γεύση
1 κουταλιά τοματοπολτός
225 γρ. μανιτάρια κομμένα

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν.
2. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το σκόρδο, την κουρκούμη, τη σκόνη τσίλι, το κόλιαντρο και το κύμινο. Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε τα μπαχαρικά και προσθέτουμε 1 κουταλιά νερό περίπου για να μην κολλήσουν τα μπαχαρικά στον πάτο του τηγανιού. Μόλις το νερό στεγνώσει, προσθέτουμε ακόμη λίγο. Συνεχίζουμε μέχρι να τηγανιστούν τα μπαχαρικά περίπου για 5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε το αλάτι και τον τοματοπολτό, αναμιγνύουμε καλά και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να αναμιχθούν καλά.
4. Ρίχνουμε από πάνω περίπου 2 κουταλιές νερό και σκεπάζουμε το τηγάνι. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
5. Το τελειωμένο πιάτο πρέπει να έχει λίγη σάλτσα, που όμως να μην είναι λεπτόρρευστη. Αν φαίνεται λίγο λεπτόρρευστη, αφαιρούμε το σκέπασμα και αφήνουμε το υγρό να εξατμιστεί μέχρι η σάλτσα να γίνει αρκετά παχύρρευστη.

Προηγούμενη Συνταγή 40 από 47  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.