1. Βράζουμε το ζυμαρικό σε βραστό νερό για 3 λεπτά και σε χαμηλή φωτιά, το στραγγίζουμε και το αναμιγνύουμε με το σησαμέλαιο. 2. Σε 4 χωριστά μπολ αναμιγνύουμε κάθε κρεατικό με 1/2 κουταλάκι σέρι και 1/2 κουταλάκι κορνφλάουρ. 3. Ζεσταίνουμε τις 4 κουταλιές λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα ή γουόκ σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεατικά κατά την ακόλουθη σειρά, αναδεύοντας για λίγα δευτερόλεπτα μετά από κάθε προσθήκη: χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, γαρίδες. Αφού προσθέσουμε και ανακατέψουμε τις γαρίδες, βάζουμε τα μανιτάρια και το λάχανο και μαγειρεύουμε μέχρι το λάχανο να μαραθεί. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τη σόγια σος, αλάτι, και MSG. Αναδεύουμε. Προσθέτουμε τα νουντλ και τη φύτρα σόγιας και μαγειρεύουμε-αναδεύοντας για 3 λεπτά. 4. Το σερβίρουμε καυτό σε ζεσταμένη πιατέλα σερβιρίσματος.
Συνταγή 38 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!