1. Βάζουμε το ρυζοφιδέ σε άφθονο νερό που βράζει για 3-4 λεπτά. Τον στραγγίζουμε στο τρυπητό, τον ξεπλένουμε με κρύο νερό και τον βάζουμε στην άκρη. 2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το ρυζοφιδέ, το σπανάκι, την κόκκινη πιπεριά, το αγγούρι, τις γαρίδες και το καβούρι. 3. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το τζίντζερ, το σκόρδο, το σησαμέλαιο, το πιπέρι, το αλάτι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το ξύδι. 4. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ αυτό πάνω στα λοιπά υλικά και αναμιγνύουμε καλά. Το παγώνουμε πριν το σερβίρισμα.
Συνταγή 43 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!