Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Ρεβύθια Σιφνέϊκα ...
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΜΑΝΙΤAΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠEΡΙEΣ ...
Πέννες με χτένια, τομάτες και βασιλικό ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΙΡΦΡΑΙΝΤ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
Σπαγγέτι με τόννο και hoisin sauce ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ...
Ραβιόλι με θαλασσινά και σως από πορτοκάλι και κρόκο ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Αστακός Παστιτσάδα ...
ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΡΑΓΚΟΥ ...
ΔΙΠΛΕΣ ...
ΦΙΔΕΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ Η ΚΑΒΟΥΡΙ ...
ΦΕΤΕΣ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΣΟΥΜΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΤΑΜΑΡΙΝΔΗ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ( Riso all' Aglio)...
ΨΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ...


Συνταγές » Ζυμαρικά
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

Χειμωνιάτικη μακαρονάδα με γαρίδες και βασιλικό  
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ  
Φρέσκα χτένια τηγανητά  
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2  
Εύκολα το κάνουμε όσο καυτερό θέλουμε μεταβάλλοντας την ποσότητα του καυτερού λαδιού τσίλι ή προσθέτοντας καυτερές κόκκινες πιπεριές λιωμένες.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1  
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ  
Η έκφραση FRA DIAVOLO σημαίνει πιπεράτα πιάτα. Αναφέρεται στον «Αδελφό Διάβολο», ένα Σικελό Ρομπέν των Δασών, τον Michele Pezza (1771-1806), που μεταμφιέζονταν σε Φραγκισκανό μοναχό και τον αποκαλούσαν έτσι. Παίρνει χρόνο μέχρι να μειωθεί η σάλτσα και να γίνει νοστιμότερη.
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ  
Το πιάτο αυτό βάζει φωτιά στους γευστικούς μας αδένες, όχι επειδή είναι πολύ καυτερό, αλλά λόγω της τεράστιας γευστικής ποικιλίας των συστατικών του - τόνος, σκόρδο, κουκουνάρια, κάπαρη, βασιλικός, ρίγανη, μαϊντανός και λεμόνι. Σερβίρεται με μια απλή σαλάτα από τρυφερό μαρούλι που ηρεμεί τη γεύση.
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΣΙΝΙ  
Τα μανιτάρια πορσίνι εξισορροπούν τις έντονες γεύσεις της παραδοσιακής σάλτσας από τομάτες, ελιές, αντσούγες και κάπαρη. Τυπικά η πουτανέσκα σερβίρεται με πένες ή σπαγγέτι, όμως τα φουζίλι κρατούν καλύτερα τη σάλτσα.
ΦΟΡΜΕΣ ΑΠΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ  
Ωραιότατο ορεκτικό.

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.