Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Σπαγγέτι με καπνιστό σολωμό και μουστάρδα ...
ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ...
ΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ...
Tira mi su...
ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΠΟΛΕΝΤΑ-ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΣ ΧΥΛΟΣ ...
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΠΑΡΜΑΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΥΔΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΛΑ ΤΡΑΣΤΕΒΕΡΙΝΑ ...
ΣΟΥΠΑ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ...
ΓΚΑΡΑΜ ΑΣΣΑΜ...


Συνταγές » Ζυμαρικά
Επόμενη Σελίδα

ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ  
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΡΕΜΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ  
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ  
Μια απλή αλλά πεντανόστιμη συνταγή!
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΣ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ (Spaghetti alla Cipolla Rossa)  
Ένα ζεστό, αισθησιακό πιάτο. Τα κόκκινα κρεμμύδια είναι λίγο πιο γλυκά από τα λευκά και είναι κατάλληλα για ένα ελαφρά πλουσιότερο πιάτο.
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ  
Ένα πιάτο που μπορεί να σας ενθουσιάσει γευστικά συνδυάζοντας υπέροχα το σολομό με τα ζυμαρικά!
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ  
Μια ιδιαίτερη συνταγή για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων!
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ  
ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ  
Είναι καλό να χρησιμοποιούμε υλικά εποχής. Το κοράλι (λίπος από το κεφάλι της γαρίδας) και η φρέσκη ντομάτα δίνουν στη σος μια φυσική γλυκύτητα και μια απίθανη γεύση. Το τηγάνισμα του κρεμμυδιού, ώσπου να καραμελώσει, αποτελεί επίσης ουσιαστική διεργασία, επειδή φέρνει τη ζάχαρη του κρεμμυδιού στην επιφάνεια. Το βούτυρο πλουτίζει τη σος ακόμη περισσότερο, ενώ το άσπρο πιπέρι και το καγιέν ενισχύουν σημαντικά τη γεύση. Η έτοιμη σος μπορεί να περιέχει λευκά στίγματα από κοράλι, ενώ το χρώμα της θα είναι βαθύ κόκκινο. Είναι καλό η σος να γίνεται από την προηγουμένη. Φτιάχνουμε πρώτα το ζωμό γαρίδας και μετά τη σος. Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε, αφαιρούμε το λάδι από την επιφάνεια και ξαναζεσταίνουμε τη σος μέχρι να βράσει. Χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά, προσθέτουμε τις καθαρισμένες ουρές γαρίδας και τη βράζουμε σκεπασμένη, ώσπου οι γαρίδες να ροδίσουν, περίπου 5 λεπτά.
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΝΟΥΝΤΛ ΠΡΑΣΙΝΑ  

Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.