Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ «ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ» ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ...
ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ ...
Κοκκινιστό με φέτα ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ...
Κουνέλι Στiφάδο ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠEΣTO ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΣ ...
Μακαρονάδα με χταποδάκι κοκκινιστό ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΗ ΤΟΜΑΤΑ ...
ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ...
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΣΟΣ ΡΟΚΦΟΡ ...
ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
ΣΤΗΘΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ...


Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΡΥΖΙ, ΜΑΝΙΤAΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠEΡΙEΣ  
Καλό πρώτο πιάτο ή και κύριο, αν συνοδευτεί από μια τραγανή πράσινη σαλάτα και ξηρό λευκό κρασί.
ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ  
ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ  
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ  
Μια θαυμάσια πολίτικη συνταγή!
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΠΙΡΑ  
ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ  
Η πανσέτα ως χοιρινό είναι σχετικά φθηνή. Στην Κίνα λέγεται "κρέας των πέντε λουλουδιών", επειδή κατά εγκάρσια τομή του φαίνονται εναλλασσόμενα στρώματα από κρέας και λίπος, που δημιουργούν μια ωραία διάταξη από ροζ και λευκό. Αν παρασκευαστεί σε μεγάλη ποσότητα, μπορεί να σερβιριστεί με πολλά πιάτα, ή τα κατάλοιπά του να χρησιμοποιηθούν σε άλλα πιάτα, όπως τηγανητό ρύζι στις διάφορες παραλλαγές του.
Φιλέτα μαρινάτα κορεάτικα  
ΦΙΛΕΤΟ ΠΙΠΕΡΑΤΟ (Steak Au Poivre)  
Σημ.: Αν χρησιμοποιούμε μεγαλύτερο φιλέτο (450 γρ), προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190οC. Αφού τηγανίσουμε αρχικά το φιλέτο, το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο και το ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά, αν το θέλουμε σενιάν, ή περισσότερο για καλοψημένο.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ  
Κατά το Larousse Gastronomique, το κουνουπίδι προέρχεται από την Ανατολή και είναι γνωστό στην Ιταλία από τον 16ο αιώνα. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι στην Κίνα λέγεται ότι το κουνουπίδι έχει ευρωπαϊκή προέλευση και εισήχθη στην Κίνα κατά τον 17ο αιώνα! Ίσως ο Μάρκο Πόλο να έχει κάποια σχέση με τη σύγχυση αυτή. Σε κάθε περίπτωση το κουνουπίδι ως λαχανικό χαίρει μεγάλης υπόληψης στην Κίνα, όπου καλλιεργείται ευρύτατα, σε αντίθεση με την πορφυρή του ποικιλία, το μπρόκολο, που είναι λιγότερο δημοφιλές.

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.