Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ...
ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΑΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΑΛΑΤΑ...
ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ ...
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ...
ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΟΒΑΝΣΑΛ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΜΑΝΙΤAΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠEΡΙEΣ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΣΑΤΟ...
ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ...
Σαλάτα τομάτας και μοτσαρέλλα...
ΓΑΡΙΔΟΣΟΥΠΑ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ...
Σουτζουκάκια...
ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ ...
ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
BUCATINI ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
Γλυκό Αλεξάντρας ...


Συνταγές » Κρεατικά
Επόμενη Σελίδα

ΚΑΡΝΕ ΜΕΤΣΑΔΑ (Carne Mechada)  
Το Carne Mechada, από τη Βενεζουέλα, είναι ένα αργομαγειρεμένο, γευστικό και τρυφερό πιάτο μοσχαριού που πηγαίνει καλά με ρύζι και λαχανικά στο πλάι ή ως γέμιση σε πιπεριές, τορτίγιας ή σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
ΠΑΣΠΑΛΑΣ  
Η συντήρηση του χοιρινού κρέατος, είτε ως μπριζόλες με το κόκαλο είτε ως χονδροκομμένες λωρίδες παντσέτας, στο ίδιο του το λίπος (γλίνα) συνηθίζεται με μικρές παραλλαγές σε πολλά μέρη, από τη νότια Εύβοια ως τα Κυκλαδονήσια και από τη Ρούμελη μέχρι τη Μάνη. Από αυτό το συντηρημένο κρέας γίνεται ο πασπαλάς, το πιο χαρακτηριστικό πιάτο της Κέας.
ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ  
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CORDON BLEU  
Κλασική συνταγή της νοτιοανατολικής Γαλλίας που βασίζεται σε κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα και ζαμπόν.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ  
Ο συνδυασμός του ζουμερού χοιρινού και των μανιταριών με τα τραγανά πράσινα πλατιά φασόλια και τον ευωδιαστό βασιλικό σε αυτό το ψιλοτηγανισμένο με τζίντζερ και σκόρδο πιάτο, είναι απόλυτα νόστιμος. Σερβιρισμένο με απλό ρύζι γιασεμιού στον ατμό, δίνει το τέλειο, γρήγορο, μεσοβδομαδιατικο δείπνο.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ  
Τα μήλα με τη μαυροδάφνη και το χοιρινό προσφέρουν έναν εξωτικό συνδυασμό γεύσης!
ΑΡΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ (Cordero a la Miel)  
Το παρόν πιάτο είναι γαστριμαργικό κατάλοιπο της παλαιάς «κατοχής» της Ισπανίας από τους Μαυριτανούς της βόρειας Αφρικής.
ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ  
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ BOURBON  

Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.