1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σοτάρουμε τις γαρίδες με το βούτυρο για 5 λεπτά μαζί με το σκόρδο, την καυτερή σως και το πιπέρι. 3. Βγάζουμε τις γαρίδες και προσθέτουμε την παρμεζάνα και την κρέμα και σιγοβράζουμε, μέχρι η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη. 4. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 95 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!