500 γρ πέννες ή μακαρονάκι κοφτό 250 γρ μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 5 φλιτζ φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φλιτζ ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών 120 γρ ελιές μαύρες καλαματιανές χωρίς κουκούτσια Για το γαρνίρισμα: 1/2 φλιτζ τυρί φέτα κομματιασμένο 1/4 φλιτζ αμύγδαλα καβουρδισμένα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει, βάζουμε αραιά τα μανιτάρια. Τα μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να σκουρήνουν. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2 ακόμη λεπτά, ώστε να σκουρήνουν χωρίς να γίνουν νερουλά. 3. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σπανάκι, το σκόρδο, το ζωμό, τις ελιές και τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά για να αναμιχθούν. Βάζουμε το μίγμα σε πιάτα και σερβίρουμε γαρνίροντας με τη φέτα και τα αμύγδαλα.
Συνταγή 212 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!