2 (180 γρ.) κονσέρβες λευκού τόνου στο λάδι στραγγισμένες
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
2 κουταλιές κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη
250 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
500 γρ. σπαγγέτι ή πέννες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Γαρίδες Ινδονησίας (κατά G.S.Holister) ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΞΙΝΟΚΑΥΤΕΡΕΣ ...
Φάβα ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΟΦΤΑ ...
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΕΛΙΑ ή ΠΟΛΥΣΠΟΡΙΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
Γίγαντες ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΚΟΡΔΟ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ...
Μεσογειακά φετουτσίνια με γαρίδες και σπανάκι ...
Σαλάμι ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
Μπριζόλες με Τεκίλα ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CHOW MEIN ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΣΠΑΓEΤΙ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙEΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 111 από 422  Επόμενη

ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ 1 ψήφοι




 

Υλικά

2 (180 γρ.) κονσέρβες λευκού τόνου στο λάδι στραγγισμένες
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
2 κουταλιές κάπαρη ξεπλυμένη και στραγγισμένη
250 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
500 γρ. σπαγγέτι ή πέννες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ σοτάρουμε τον τριμμένο τόνο στο βούτυρο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά εκτός από την κρέμα και ζεσταίνουμε καλά. Προσθέτουμε την κρέμα χωρίς να την αφήσουμε να βράσει.
3. Αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε αμέσως σε ζεσταμένα πιάτα ρίχνοντας παρμεζάνα.

Προηγούμενη Συνταγή 111 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Kyrikakos 02-12-2007 00:27:34

mporeis na sbiseis me krasi i na flampareis prin rikseis tin krema galaktos

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.