1. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το σκόρδο, το κρεμμυδάκι στιφάδου, το τζίντζερ και το λάδι. Σε ένα δεύτερο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά της σάλτσας (τα παγώνουμε για να διατηρηθούν μέχρι και 8 ώρες πριν από το μαγείρεμα.) 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 3. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις κάψει ρίχνουμε το μίγμα σκόρδου και λαδιού. Σοτάρουμε μέχρι το σκόρδο να ροδίσει. Ανακατεύουμε τη σάλτσα και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να πάρει δυνατή βράση μέχρι να αρχίσει να γίνεται παχύρρευστη, περίπου για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν εσωτερικά, περίπου για 2 λεπτά. Αμέσως ρίχνουμε το ζυμαρικό. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να αναμιχθούν και να θερμανθούν όλα ομοιόμορφα. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 4. Μεταφέρουμε το ζυμαρικό σε μια ζεστή πιατέλα σερβιρίσματος, ρίχνουμε από πάνω κόλιαντρο και σερβίρουμε.
Συνταγή 118 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!