1. Αποψύχουμε τις γαρίδες (αν χρειάζεται) και τις καθαρίζουμε. Τις ξεπλένουμε καλά, τις στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε στην άκρη. 2. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη βινεγκρέτ, το φιστικοβούτυρο, τη σόγια σος, το μέλι, την πιπεριά και το σησαμέλαιο και τα βάζουμε στην άκρη. 3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 4. Προθερμαίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα γουόκ ή μεγάλη χύτρα σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε-αναδεύοντας το καρότο και τα κρεμμυδάκια για 3 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τρυφερά και τραγανά. Τα βγάζουμε από το γουόκ. 5. Προσθέτουμε τις γαρίδες, σε δυο δόσεις, στο γουόκ και τις τηγανίζουμε-αναδεύοντας για 1-2 λεπτά ή μέχρι να ασπρίσουν και τις βγάζουμε από το γουόκ. 6. Βάζουμε στο γουόκ το μίγμα του ντρέσινγκ και μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθεί καλά. Επαναφέρουμε τις γαρίδες και τα λαχανικά στο γουόκ. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να ζεσταθούν καλά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζυμαρικό και τα αναμιγνύουμε προσεκτικά. 7. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος. Ρίχνουμε από πάνω το κόλιαντρο και τα φιστίκια, αν θέλουμε.
Συνταγή 122 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!