1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε λάδι στην κατσαρόλα. Βάζουμε το μπρόκολο και το καρότο και μαγειρεύουμε περίπου για 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν παραμένοντας τραγανά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο και μαγειρεύουμε ακόμη για 1 λεπτό. Ρίχνουμε κτυπώντας το ζωμό και το κορνφλάουρ στο μίγμα της κατσαρόλας. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου για 3 λεπτά. 3. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και τα υπόλοιπα συστατικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 124 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!