Είναι έξοχες με ένα καλό ντιπ, όπως το τζατζίκι. Βεβαιωνόμαστε ότι
έχουμε αφαιρέσει τους πολύ καυτερούς σπόρους από το τσίλι.
Υλικά
2 κουταλιές πουρέ σκόρδου ή πάστα 1 κουταλιά φρέσκο κόλιαντρο κομμένο 1/2 κουταλάκι κύμινο 1 πράσινο τσίλι, ξεσποριασμένο και ψιλοκομμένο χυμός από 1/2 λεμόνι 400 γρ πολύ μεγάλες γαρίδες (αποψυγμένες) ξεφλουδισμένες αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τον πουρέ σκόρδου, το κόλιαντρο, το κίμινο, το τσίλι και το χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 2. Περνάμε τις γαρίδες σε 8 σουβλάκια και τις αλείφουμε καλά με το μίγμα του σκόρδου. Τις σκεπάζουμε και τις μαρινάρουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. 3. Ψήνουμε τις γαρίδες σε ένα μπάρμπεκιου ή τις βάζουμε κάτω από προθερμασμένο γκριλ και τις ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρό μέχρι να σκουρύνουν εξωτερικά. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 125 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!