500 γρ. πράσινα λιγκουίνια (σπανακιού) ή άλλο λεπτό μακαρόνι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 500 ml κρέμα γάλακτος 30 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 250 γρ. σολομός βραστός ή ψητός, κομμένος 3 κουταλάκι φρέσκο άνηθο κομμένο αλάτι και πιπέρι λίγο φρεσκοαλεσμένο μοσχοκάρυδο κλαράκι άνηθου για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα λιγκουίνια. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο και τη κρέμα 3. μέχρι να πάρει βράσει. 4. Σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά, ώσπου το μίγμα να γίνει παχύρρευστο και να μειωθεί κατά τι. Προσθέτουμε την παρμεζάνα. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το σολομό, το άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. 5. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα λιγκουίνια και σερβίρουμε γαρνίροντας με ένα κλαράκι άνηθου.
Συνταγή 298 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!