1. Σε ένα μπολ κτυπάμε μαζί 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο, το ξύδι, τις νιφάδες πιπεριού, 1,5 κουτ. σούπας σκόρδο και μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για να καλυφθούν από το υγρό. Σκεπάζουμε το μπολ και το παγώνουμε τουλάχιστο για 6 ώρες ή όλη νύχτα. 2. Σε μια μεγάλη πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε τις υπόλοιπες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια στιφάδου και το προσούτο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το μίγμα του μανιταριού, τις λιαστές τομάτες και τις ελιές και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. 3. Προσθέτουμε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου και βράζουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το μαϊντανό και σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 10 λεπτά. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα μανιταριού, τα κουκουνάρια και την παρμεζάνα.
Συνταγή 62 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!