4 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος 4 κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλάκια μουστάρδα Dijon 1/2 κουταλάκι σκορδόσκονη λίγη πάπρικα λίγο πιπέρι λευκό λίγη Γούστερ σως 2 φέτες μπέικον χωρίς τη φλούδα φύλλα μαρουλιού για το σερβίρισμα 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
4 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος 4 κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλάκια μουστάρδα Dijon 1/2 κουταλάκι σκορδόσκονη λίγη πάπρικα λίγο πιπέρι λευκό λίγη Γούστερ σως 2 φέτες μπέικον χωρίς τη φλούδα φύλλα μαρουλιού για το σερβίρισμα 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, τη σκορδόσκονη, την πάπρικα και το πιπέρι. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τη Γούστερ σως και βάζουμε το μίγμα στην άκρη για 20 λεπτά για να ανακατευθούν οι γεύσεις. 2. Ξεροψήνουμε το μπέικον και το κόβουμε ή το θρυμματίζουμε σε πολύ μικρά κομμάτια. 3. Απλώνουμε το μαρούλι και την ντομάτα σε ένα πιάτο σερβιρίσματος. Βάζουμε τα μισά ασπράδια πάνω στις ντομάτες. Ρίχνουμε μπόλικη μαγιονέζα πάνω σε κάθε μισό αβγό και από πάνω ρίχνουμε το μπέικον. Βάζουμε το κρεμμυδάκι στο κέντρο και σερβίρουμε.
Συνταγή 19 από 30
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!