ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ 2 μικρά αγγουράκια αλάτι, λαδόξυδο 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι σακούλας άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Κόβετε τα καλαμαράκια σε στρογγυλές φέτες, σαν δαχτυλίδια και τα βάζετε σε βαθουλή πιατέλα. Προσθέτετε τα υλικά της μαρινάτας. Σκεπάζετε και αφήνετε 1 έως 2 ώρες. Ψήνετε τα καλαμαράκια αφού τα στραγγίξετε σε δυνατή φωτιά, σε ταψί αλειμμένο με λάδι, για 30 λεπτά. Σάλτσα γιαουρτιού με αγγούρι: Καθαρίζετε τα αγγουράκια και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Τ' αλατίζετε και τ' αφήνετε 15 λεπτά για να βγάλουν το νερά τους. Τα στραγγίζετε καλά και τα βάζετε σε μπολ. Χτυπάτε λίγο λάδι με ξίδι και προσθέτετε το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και λίγο πιπέρι. Προσθέτετε τα αγγουράκια και τέλος το γιαούρτι και ανακατεύετε ελαφρά. Γαρνίρετε με φύλλα μαρουλιού και ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Συνταγή 103 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!