100 γρ. σολομός καπνιστός ψιλοκομμένος 100 γρ. λακέρδα φιλέτο λαδιού ψιλοκομμένη 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές χυμός λεμονιού ή κατά τη γεύση 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο 1 κρεμμυδάκι φρέσκο (μόνο το λευκό μέρος) ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τη λακέρδα, το σολομό, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Κτυπάμε το λαδολέμονο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και φτιάχνουμε καναπεδάκια με ψωμάκια κατά προτίμηση από μαύρο ή πολύσπορο ψωμί.
Συνταγή 37 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ 17-04-2008 01:58:24
θα ηθελα να μαθω πως αποξηραινω βερυκοκα και δαμασκηνα
ευχαριστω
ρενια 20-11-2007 02:52:29
ειναι πολυ γευστικα και ελαφρια στη γευση
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!