1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Επίσης τα τρία τέταρτα της ρέβας, το καρότο, τα κρεμμυδάκια (βάζουμε στην άκρη 2 πράσινα φύλλα) και τα κολοκυθάκια. 2. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά, Προσθέτουμε το καλαμπόκι, σοτάρετε λίγο, ρίχνουμε το ζωμό ζεστό και βράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και μισό κουταλάκι κουρκούμη. 3. Τρίβουμε χοντρά την υπόλοιπη ρέβα. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με 2-3 ψιλοκομμένα φύλλα από το κρεμμυδάκι, αλάτι και πιπέρι. 4 . Σερβίρουμε το καλαμπόκι με την υπόλοιπη ρέβα και τη σάλτσα γιαουρτιού.
Συνταγή 38 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!