16-20 παϊδάκια γάλακτος 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες 1 κομμάτι ρίζωμα τζίντζερ μήκους 2 εκ. ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα χυμός 2 λεμονιών 1 κ.κ. ζάχαρη 1 ματσάκι μέντας ή δυόσμου ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια, πασπαλίσουμε με το σκόρδο και το τζίντζερ. Ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ. Χτυπάμε στο γουδί τη μέντα ρίχνοντας λίγο λίγο τον χυμό του λεμονιού. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε για να ενωθούν τα υλικά. Συνοδεύουμε τα παϊδάκια με τη σάλτσα, χωριστά παρουσιασμένη.
Συνταγή 85 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!