Πλένετε τις μπριζόλες, τις στραγγίζετε και τις χτυπάτε να πλατύνουν και να μαλακώσουν. Τις τοποθετείτε σε ταψί, τη μία δίπλα στην άλλη και τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Σε μπολ ψιλοκόβετε το σκόρδο και το κρεμμύδι, προσθέτετε τη ρίγανη, το ξίδι, το λάδι, το λεμόνι και τα χτυπάτε όλα μαζί όπως το λαδολέμονο. Με το μείγμα αυτό ραντίζετε με το κουτάλι τις μπριζόλες και μετά τις βάζετε σε βαθύ σκεύος, τη μια πάνω στην άλλη και τις περιχύνετε με μπίρα. Τις αφήνετε 3-4 ώρες να φουσκώσουν και να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ανάβετε φωτιά και την αφήνετε να χωνέψει, τινάζετε κάθε μπριζόλα για να πέσουν τα σκόρδα και τα κρεμμύδια και τις ψήνετε στα κάρβουνα και σε σχετική απόσταση για να μην αρπάξουν. Αφού ψηθούν και από τις δύο μεριές, χτυπάτε λαδολέμονο (προαιρετικά) και τις περιχύνετε. Σερβίρονται αμέσως.
Συνταγή 86 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 08-08-2009 20:42:09
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ.ΜΕ ΡΥΖΙ,ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ, ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ANNA TSAGKARAKH 28-07-2009 21:42:29
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΙΡΑ ΣΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ..
Φανή 16-11-2008 08:40:35
Νοστιμότατες οι μπριζόλες.Γίνονται πολύ μαλακές με υπέροχη γεύση.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!