1. Σε μια στεγνή χύτρα καβουρδίζουμε τους πιπερόσπορους τινάζοντας το σκεύος σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να δώσουν το άρωμά τους, περίπου για 3 λεπτά. 2. Αλέθουμε τους πιπερόσπορους και τα αστεροειδή χωριστά στο μπλέντερ ή σε μύλο μπαχαρικών. Λιχνίζουμε. Αναμιγνύουμε με τα άλλα μπαχαρικά και αλέθουμε ξανά μέχρι η σκόνη να γίνει πολύ λεπτή. Αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο.
Συνταγή 34 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ 02-09-2008 21:43:07
Πολύ ωραία σάλτσα ειδικά για εμένα που είμαι λάτρης της κινέζικης κουζίνας
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!