250 γρ. ζυμαρικό πεταλούδες 1 μικρό μπολ αρακάς 1 μικρό μπολ καλαμπόκι από κονσέρβα 1 μικρό μπολ καρότα κομμένα σε κυβάκια 1/4 του κεφαλιού λάχανο άσπρο 1/4του κεφαλιού λάχανο κόκκινο 1 μαρούλι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ντομάτα 1/3 ενός μέτριου αγγουριού 5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή 100 γρ. τυρί gouda
Για την σάλτσα: 120 γρ. μαγιονέζα 4 κουταλιές σούπας κέτσαπ 2 κουταλάκια μουστάρδα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαχανικά για περίπου 10-12 λεπτά (αρακά-καλαμπόκι-καρότο), τα μακαρονάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Κόβουμε σε ψιλά κομμάτια το λάχανο, το μαρούλι, το κρεμμυδάκι και την ντομάτα και το αγγούρι σε πιο χοντρά. Κόβουμε τη γαλοπούλα και το τυρί σε κύβους. Τα βάζουμε όλα αυτά κομμένα σε ένα μεγάλο μπολ διαδοχικά. Για τη σάλτσα προσθέτουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το κέτσαπ και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Τέλος την βάζουμε πάνω από το μπολ με τη σαλάτα και σερβίρουμε.
Συνταγή 66 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!