1/2 κιλό ρεβύθια 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλλες 2 δαφνόφυλλα 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βάζουμε τα ρεβύθια στο νερό με αλάτιγια 1 ώρα. Χύνουμε το νερό και ρίχνουμε τα ρεβύθια σε πήλινο γαστράκι ή κατσαρολάκι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, την δάφνη, το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε τα υλικά με νερό γύρω στα δύο δάχτυλα πιο πάνω από την επιφάνειά τους. 2. Φτιάχνουμε ένα πηχτό χυλό με λίγο αλεύρι και νερό, σκεπάζουμε το γαστράκι ή το κατσαρολάκι με το καπάκι του και το σφραγίζουμε με το χυλό. 3. Σκεπάζουμε το καπάκι με τον χυλό με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 4 ώρες στους 200 C.
Συνταγή 16 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!