1. Σε ένα μπολ διαλύουμε και ανακατεύουμε τα τυριά, τον άνηθο και το αλατοπίπερο. 2. Κόβουμε προσεκτικά το κοτσάνι γύρω-γύρω από τις πιπεριές και από το άνοιγμα τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών. Κλείνουμε το άνοιγμα με τα καπάκια τους και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. 3. Περιλούζουμε τις πιπεριές με τον διαλυμένο ντοματοπολτό και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!