5 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους
1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
3 φέτες ζαμπόν σε κομμάτια
1 φλιτζ. κασέρι (οποιαδήποτε μάρκας) τριμμένο
1 κουταλιά βούτυρο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τους κύβους της πατάτας και αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε ένα πήλινο ρίχνουμε το βούτυρο και από πάνω τις μισές πατάτες. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τα κομμάτια του ζαμπόν και από πάνω τις υπόλοιπες πατάτες. Έπειτα ρίχνουμε και το κασέρι να καλύψει όλα τα υλικά. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς γύρω στα 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει λίγο το κασέρι.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!