3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ή γαλοπούλας 1 κρεμμύδι 3 πιπεριές (κατά προτίμηση χρωματιστές) 3 μανιτάρια φρέσκα, μεσαίου μεγέθους 1 τομάτα (προαιρετικά) 1 κρασοπότηρο περίπου λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί αλάτι πιπέρι ρίγανη 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-Κόβουμε τα φιλέτα σε μπουκίτσες -Κόβουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, την τομάτα και τις πιπεριές σε φέτες -Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά -Προσθέτουμε τα κομμάτια του φιλέτου και ανακατεύουμε συνεχώς -Μόλις σοτάρουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 10' περίπου -Κατόπιν, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κρασί και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5'.
Συνταγή 105 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!