Αναμιγνύουμε το αβγό, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και το 1/4 του λαδιού στο μπλέντερ. Αναμιγνύουμε στη χαμηλή ταχύτητα, προσθέτοντας γρήγορα το υπόλοιπο λάδι για 20 δευτερόλεπτα. Φυλάμε τη μαγιονέζα μέσα σε βάζο σκεπασμένη στο ψυγείο.
Συνταγή 3 από 3
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
διονυσια 16-05-2009 04:50:00
στη μαγιονεζα βαζουμε μονο τον κροκο,τη μουσταρδα λιγο αλατι και ενα κοκο ζαχαρη,τακτυπαμε και ριχνουμε εναλαξ λιγο λαδι,λιγο λεμονι μεχρι νατελειωσουν τα υλικα
stef 23-12-2008 04:46:33
aisxos!!! egine mia xalia krema... den egine magioneza
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!