Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά εκτός από το βούτυρο και το νερό σε ένα μεγάλο μπολ και τα κάνουμε μίγμα με τα χέρια μας. Ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και το νερό, αναδεύοντας με ένα πιρούνι για να αναμιχθούν.
Φθάνει για γέμιση γαλοπούλας των5-6 κιλών. Μπορούμε επίσης να βάλουμε τη γέμιση αυτή σε ένα πυρέξ, να την περιχύσουμε με λίγο ζωμό κοτόπουλου ή γαλοπούλας, να τη σκεπάσουμε και να την ψήσουμε στους 175οC για 1 ώρα. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμη. Δίνει 8 μερίδες.
Συνταγή 32 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!