500 γρ λιγκουίνια
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 τομάτες υπερώριμες ξεφλουδισμένες και κομμένες
3 κουταλιές σούπας κάπαρη
75 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένες
60 γρ ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί
3 κουταλιές σούπας μαϊντανός ή βασιλικός φρεσκοκομμένος
90 γρ αντσούγες από κονσέρβα στραγγισμένες και κομμένες
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (Escargots a l’ amour)...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΝΕΣ...
ΚΡΥΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ (Crema formaggio all' aglio)...
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΩΣ ΜΟΡΝΕ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΣ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ...
Tira mi su...
ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ...
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΣΙ ...
ΦΙΝΟΚΙΟ ΓΚΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ...
ΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΝΟΥΝΤΛ ΡΟΜΑΝΟΦ ...
Τυροκροκέτες ...
ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΨΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ...
Ζωμός από γαρίδες και καβούρι ...
ΓΑΡΙΔΟΣΟΥΠΑ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΟΥΦΛΕ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΛΙΘΡΙΝΙ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 70 από 422  Επόμενη

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ λιγκουίνια
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 τομάτες υπερώριμες ξεφλουδισμένες και κομμένες
3 κουταλιές σούπας κάπαρη
75 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένες
60 γρ ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσια ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί
3 κουταλιές σούπας μαϊντανός ή βασιλικός φρεσκοκομμένος
90 γρ αντσούγες από κονσέρβα στραγγισμένες και κομμένες
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την τομάτα, την κάπαρη και τις ελιές και βράζουμε για 2 λεπτά.
3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το κρασί, το μαϊντανό (ή το βασιλικό) και το πιπέρι. Το αφήνουμε να πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά περίπου. Το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε τις αντσούγες και ανακατεύουμε απαλά για να αναμιχθούν.
4. Βάζουμε τη σάλτσα αυτή στο ζεστό ζυμαρικό στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε, ώστε η σάλτσα να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.

Προηγούμενη Συνταγή 70 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.