Μπακαλιάρος παστός ένα φύλλο
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια τσαγιού φασόλια
2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ ...
TOFU ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ NOODLES ...
ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥΡΕ ΜΕ HORSERADISH ...
ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ ...
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ ...
ΠΑΝΤ ΤΑΪ (Ταϊλάνδη) ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΡΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙ ΑΛΑ ΣΙΚΕΛΙΚΑ ...
ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΥΡΙ ΜΠΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΑΝΙΣ ...
ΚΡΥΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ (VITELLO TONNATO)...
ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ...
ΤΟΝΟΣ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑΣ ...
Πέννες με σολομό και σάλτσα από λεμόνι και εστραγκόν ...
ΠΕΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΓΥΝΑΙΚΑΣ ...
Λαπάς ...
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΜΕ ΑΝΑΝΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
Γαρίδες με κάρυ (Ινδία) ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 71 από 137  Επόμενη

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟΦΑΣΟΥΛΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

Μπακαλιάρος παστός ένα φύλλο
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια τσαγιού φασόλια
2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
1. Κόβετε τον μπακαλιάρο σε μέτρια κομμάτια και τον βάζετε στο νερό για να ξαλμυρίσει για 10 ώρες. Στο διάστημα αυτό αλλάζετε το νερό 3-4 φορές. Σε νερό βάζετε επίσης τα μπαρμπουνοφάσουλα για 8 ώρες να φουσκώσουν.
2. Τσιγαρίζετε σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τον μπακαλιάρο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτετε ελάχιστο νερό και τα αφήνετε να σιγοψηθούν για 5-10 λεπτά.
3. Έπειτα βγάζετε τον μπακαλιάρο και ρίχνετε στην κατσαρόλα τα φασόλια μαζί και τις ντομάτες και δύο φλιτζάνια νερό. Τα αφήνετε να σιγοψηθούν για 50 περίπου λεπτά.
4. Τέλος ξαναρίχνετε μέσα το μπακαλιάρο ελάχιστο λίγο νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν όλα μαζί για 20 λεπτά . Σερβίρετε με άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προηγούμενη Συνταγή 71 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.