1 κουταλιά σούπας (ή όσο θέλετε) κάρι σκόνη
3-4 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες (περίπου 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο)
2 κουταλιές λεπτά φετάκια φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο
αλάτι και πιπέρι
χυμός από 1/2 μεγάλο λεμόνι
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1,5 κιλό παϊδάκια αρνίσια ή αρνίσιο μπούτι κομμένο σε φέτες για ψήσιμο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ...
Κριθαράκι με σάλτσα ντομάτα ...
ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΚΟΝΗ 5 ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ...
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ...
ΠΑΓΩΤΟ...
ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΠΡΟΒΑΝΣΑΛ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΨΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΧΑΡΑΣ ...
Μακαρονάκι με πέστροφα καπνιστή, μαγιονέζα και γιαούρτι ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ...
Φαρφάλες με καπνιστό σολωμό ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
Παγωτό Βανίλια ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΠΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΓΑΡΊΔΕΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ...
Μακαρόνια με γαρίδες σε σάλτσα τομάτας ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 83 από 170  Επόμενη

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ 0 ψήφοι




 
Τα παϊδάκια μπορούν και να ψηθούν στο γκριλ ή στα κάρβουνα. Συνοδέψτε με πράσινη σαλάτα και ρύζι ή πατάτες πουρέ.
Υλικά

1 κουταλιά σούπας (ή όσο θέλετε) κάρι σκόνη
3-4 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες (περίπου 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο)
2 κουταλιές λεπτά φετάκια φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο
αλάτι και πιπέρι
χυμός από 1/2 μεγάλο λεμόνι
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1,5 κιλό παϊδάκια αρνίσια ή αρνίσιο μπούτι κομμένο σε φέτες για ψήσιμο

Εκτέλεση
Βάλτε στο μπλέντερ το κάρι, το σκόρδο, το τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι, καθώς και το χυμό λεμονιού. Δουλέψτε ανοιγοκλείνοντας το μοτέρ για να τα λιώσετε. Σε γαβάθα αναμείξτε το γιαούρτι με το μείγμα από το μπλέντερ και δοκιμάστε. Η γεύση πρέπει να είναι έντονη. Αν χρειάζεται, προσθέστε κάρι, αλάτι ή πιπέρι. Με το μείγμα αυτό αλείψτε το κρέας από όλες τις μεριές. Σκεπάστε και διατηρείστε το 3-4 ώρες στο ψυγείο. Βγάλτε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά προτού να το ψήσετε, για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμάνετε το φούρνο στους 240° C. Βάλτε τα παϊδάκια σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόχαρτο και ψήστε για 20-30 λεπτά, ανάλογα με το πόσο ψημένα τα θέλετε. Σκεπάστε τα με αλουμινόχαρτο και αφήστε να μείνουν 5 λεπτά προτού τα σερβίρετε.

Προηγούμενη Συνταγή 83 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.