1 κουταλιά βούτυρο 1/2 κρεμμυδάκι στιφάδου ψιλοκομμένο 250 g χτένια πλυμένα και στραγγιγμένα 1/2 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί 1/2 κουταλιά εστραγκόν αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 6 λεπτοί μίσχοι από σπαράγγια 1/2 φλιτζ. νερό 250 g λιγκουίνια, βρασμένα, στραγγισμένα και ζεσταμένα με λίγο βούτυρο και λευκό πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλιά βούτυρο 1/2 κρεμμυδάκι στιφάδου ψιλοκομμένο 250 g χτένια πλυμένα και στραγγιγμένα 1/2 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί 1/2 κουταλιά εστραγκόν αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 6 λεπτοί μίσχοι από σπαράγγια 1/2 φλιτζ. νερό 250 g λιγκουίνια, βρασμένα, στραγγισμένα και ζεσταμένα με λίγο βούτυρο και λευκό πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Σε μια μικρή κατσαρόλα, λιώνουμε το βούτυρο και μετά προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια. Μόλις τα κρεμμυδάκια μαραθούν, προσθέτουμε το κρασί και τα χτένια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Προσθέτουμε το εστραγκόν και αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 2. Στο μεταξύ, σε μιαν άλλη κατσαρόλα, βάζουμε τα σπαράγγια στο νερό και τα βράζουμε μέχρι του σημείου να βγαίνει ελαφρός ατμός και τα σπαράγγια να γίνουν τρυφερά (εναλλακτικά τα φτιάχνουμε στον ατμό). 3. Βγάζουμε τα σπαράγγια από το νερό και τα βάζουμε στη σάλτσα και σιγοβράζουμε για 1-2 λεπτά. 4. Σερβίρουμε πάνω στο ζυμαρικό.
Συνταγή 71 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!