1. Βάζουμε το λάδι σε ένα wok, το ζεσταίνουμε και τηγανίζουμε αναδεύοντας τη ρίζα κολίαντρου, το τζίντζερο, το πιπέρι και το κρεμμύδι. Όταν ευωδιάσει, το βγάζουμε από το wok και και το βάζουμε σε ένα μπολ. 2. Προσθέτουμε το ρυζομακάρονο, τις διάφορες σος, το αλάτι, τη ζάχαρη, το σησαμέλαιο και το ουίσκυ, ανακατεύουμε το ρυζομακάρονο, μέχρι να καλυφθεί καλά και μετά προσθέτουμε τις και ανακατεύουμε καλά και πάλι. 3. Κατανέμουμε το ρυζομακάρονο και τις γαρίδες σε τέσσερις μερίδες. Βάζουμε τις μερίδες σε πήλινα σκεύη με κάλυμμα και τα ψήνουμε στους 240οC, ώσπου να γίνουν οι γαρίδες (περίπου 10 λεπτά). 4. Τα σερβίρουμε καυτά με φρέσκα λαχανικά, όπως τομάτες και φρέσκα κρεμμυδάκια.
Συνταγή 315 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΗΡΩ 05-10-2008 17:42:24
Γεια χαρά! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτή τη συνταγή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο είναι να βρεθούν όλα τα υλικά?
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!