400 γρ. σπαγγετίνι ή φιδές
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικός)
4 μεγάλες ώριμες τομάτες
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι και αλάτι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΤΖΟΛΑΣ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
Σούπα αγγουριού με σολωμό ...
ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ...
Παγωτό Φράουλα ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΨΗΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
Γαλοπούλα ψητή ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΚΡΥΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΑΧΙΝΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
Πάστα με Broccoli ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΣΙΝΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ME ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΑΠΟΝΑΤΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΓΑΡΊΔΕΣ ...
ΕΜΠΑΝΑΔΑ ΓΚΑΓΕΓΚΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΛΑΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, μακαρονοσαλάτες
Προηγούμενη Συνταγή 20 από 57  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΡΥΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

400 γρ. σπαγγετίνι ή φιδές
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικός)
4 μεγάλες ώριμες τομάτες
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι και αλάτι κατά τη γεύση

Εκτέλεση

1. Βουτάμε τις τομάτες σε ζεματιστό νερό, τις ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε κομματάκια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Προσθέτουμε λίγο λάδι, το θυμάρι (ή βασιλικό) φρεσκοκομμένο, πιπέρι, αλάτι και τα ανακατεύουμε.
3. Βράζουμε τα vermicelli, τα στραγγίζουμε, τα κρυώνουμε με κρύο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε.
4. Κατά βούληση προσθέτουμε και άλλα ορεκτικά, όπως κάπαρη, ελιές, κομματάκια πιπεριά, τόνο, αντσούγα, γαύρο ξιδάτο ή λεμονάτο, λακέρδα κλπ.
5. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, τα ανακατεύουμε με τις τομάτες και τα παγώνουμε για 1-2 ώρες.

Προηγούμενη Συνταγή 20 από 57  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

μαρια 28-06-2008 01:22:38

ιδανικη για το καλοκαιρι...

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.