Η παραπάνω σαλάτα χρειάζεται 1/2 φλιτζάνι κομπόστα μάγκο, ενώ η παρακάτω συνταγή
δίνει 1 φλιτζάνι, το οποίο και συνιστάται να φτιάξουμε, καθώς η κομπόστα αυτή
αποτελεί ένα ιδανικό ντιπ για βραστές γαρίδες ή ωμά λαχανικά.
"Το πληγούρι μαγειρεύεται μέσα σε ζωμό κοτόπουλου, που του δίνει μια έντονη γεύση.
Και το ντρέσινγκ είναι πιπεράτο και θαυμάσιο. Όλα τα χορταρικά - ντομάτες, καρότα
και αγγούρια - αποτελούν ένα ωραίο μίγμα, και η όλη σαλάτα ζωντανεύει μόλις παγώσει."
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!