1 κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ώριμο μάγκο, ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
1/4 φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΥ ΦΟΡΜΑΕΛΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ...
ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΜΟΝΑΤΗ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΤΟΝΟΣ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
Φλογέρες ...
ΛΙΝΓKΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΨΗΤΟ ΑΠΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΡΕΟΛΗΣ...
ΣΑΛΑΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΗ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ VINEGRAITTE SAN FRANCISCO ...
ΝΤΙΠ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ...

Συνταγές » Σαλάτες
Προηγούμενη Συνταγή 31 από 51  Επόμενη

ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΜΑΓΚΟ 1 ψήφοι




 
Η παραπάνω σαλάτα χρειάζεται 1/2 φλιτζάνι κομπόστα μάγκο, ενώ η παρακάτω συνταγή δίνει 1 φλιτζάνι, το οποίο και συνιστάται να φτιάξουμε, καθώς η κομπόστα αυτή αποτελεί ένα ιδανικό ντιπ για βραστές γαρίδες ή ωμά λαχανικά.
Υλικά

1 κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ώριμο μάγκο, ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
1/4 φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού
αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μάγκο και το αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας περίπου για 3 λεπτά, μέχρι το φρούτο να μαλακώσει πολύ. Προσθέτουμε το νερό, αφήνουμε να πάρει βράση και βγάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το χυμό λεμονιού και λιώνουμε το μίγμα στο μπλέντερ μέχρι να γίνει ομοιόμορφο. Το αφήνουμε να κρυώσει και το παγώνουμε στο ψυγείο (Μπορεί να γίνει από την προηγουμένη και να φυλαχτεί σφιχτά σκεπασμένο στο ψυγείο.)

Προηγούμενη Συνταγή 31 από 51  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.