Γνήσιο φιλιππινέζικο πιάτο σούπας, το Sinigang είναι ένας ξινός ζωμός, με γεύση ταμαρίνδης,
που γίνεται με ψάρι, οστρακειδή, χοιρινό ή μοσχάρι. Μαζί με ρύζι αποτελεί ένα πλήρες φαγητό.
Η παρούσα παραλλαγή δεν είναι σούπα, αλλά μακαρονάδα και το κοφτό μακαρονάκι ή κριθαράκι
αποτελεί μια ενδιαφέρουσα διαστροφή της βασικής ιδέας.
Η νοστιμότατη συνταγή από τη Σικελία, περιέχει αντσούγες αναμιγμένες με κουκουνάρια και
άσπρες σταφίδες μέσα σε σάλτσα ντομάτας, και ταιριάζει με κάθε τύπο τρύπιου ζυμαρικού,
όπως ριγκατόνι ή πένες, όπως εδώ.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!