Πρόκειται για παραλλαγή κλασικού κερκυραϊκού πιάτου, που γίνεται με μοσχαρίσιο νουά. Μπορεί
να γίνει και με οποιοδήποτε ψάρι, που έχει λευκό, σφιχτό κρέας, από το οποίο αφαιρούμε κόκαλα
και πέτσες, καθώς και με σπαγγέτι, ταλιατέλλες, φετουτσίνια ή άλλο σχήμα της αρεσκείας μας.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!