Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Μηλόπιτα...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ ...
ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΓΚΟ ...
ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
Κοχύλια με αστακοουρές ραγού σε σος λεμονιού ...
ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ GRAND MARNIER (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ) ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ SINIGANG ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΛΑ ΤΡΑΣΤΕΒΕΡΙΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΧΤΕΝΙΑ, ΚΥΜΙΝΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ CAESAR ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑ ΡΕΓΓΑΣ, ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...


Συνταγές » Ζυμαρικά
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ  
Είναι καλό να χρησιμοποιούμε υλικά εποχής. Το κοράλι (λίπος από το κεφάλι της γαρίδας) και η φρέσκη ντομάτα δίνουν στη σος μια φυσική γλυκύτητα και μια απίθανη γεύση. Το τηγάνισμα του κρεμμυδιού, ώσπου να καραμελώσει, αποτελεί επίσης ουσιαστική διεργασία, επειδή φέρνει τη ζάχαρη του κρεμμυδιού στην επιφάνεια. Το βούτυρο πλουτίζει τη σος ακόμη περισσότερο, ενώ το άσπρο πιπέρι και το καγιέν ενισχύουν σημαντικά τη γεύση. Η έτοιμη σος μπορεί να περιέχει λευκά στίγματα από κοράλι, ενώ το χρώμα της θα είναι βαθύ κόκκινο. Είναι καλό η σος να γίνεται από την προηγουμένη. Φτιάχνουμε πρώτα το ζωμό γαρίδας και μετά τη σος. Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε, αφαιρούμε το λάδι από την επιφάνεια και ξαναζεσταίνουμε τη σος μέχρι να βράσει. Χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά, προσθέτουμε τις καθαρισμένες ουρές γαρίδας και τη βράζουμε σκεπασμένη, ώσπου οι γαρίδες να ροδίσουν, περίπου 5 λεπτά.
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ  
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ  
Το παρόν πιάτο γίνεται με καπνιστή πέστροφα του γλυκού νερού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καπνιστό σολομό, όμως εδώ καλύτερα είναι τα φιλετάκια από πέστροφα.
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΑΥΓΑ  
Τα τηγανητά αυγά κάνουν πλουσιότερη μια έξυπνη καρμπονάρα.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΕΚΙΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ  
ΠΕΝΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ  
Πρόκειται για μια έκρηξη των γεύσεων!
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ  
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ  
Ένας αρκετά ενδιαφέρον γευστικός πειρασμός!
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ  

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.