1. Σε ένα μέτριο μπολ μουσκεύουμε τα μανιτάρια με 2 φλιτζ. ζεστό νερό, μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 30 λεπτά. Τα στραγγίζουμε σε μια σήτα με χαρτοπετσέτα ή φίλτρο καφέ και φυλάμε το υγρό. Πιέζουμε τα μανιτάρια για να φύγει όλο το υγρό και τα χοντροκόβουμε.
2. Σε μια μέτρια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, μαγειρεύουμε ανακατεύοντας που και που, μέχρι να μαλακώσει, περίπου για 5 λεπτά. Βάζουμε αλατοπίπερο. Προσθέτουμε το κριθαράκι, μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συχνά, μέχρι το κριθαράκι να ροδίσει και να μοσχοβολήσει, περίπου για 5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τα πορσίνι, το υγρό τους και 2,5 φλιτζ. νερό. Αφήνουμε να πάρει βράσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας συχνά, μέχρι το κριθαράκι να απορροφήσει το περισσότερο υγρό και να γίνει κρεμώδες, περίπου για 15-20 λεπτά. Ρίχνουμε την παρμεζάνα, βάζουμε αλατοπίπερο και ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό.
Συνταγή 4 από 29
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!